
بعضی از اوقات خبرهایی در مورد منفجر شدن گوشی های هوشمند از رسانه ها منتشر می شود. محصولاتی همچون آیفونهای اپل، گوشیهای شرکت بلکبری و گوشی های شرکت سامسونگ جزو نمونه هایی هستند که خبر انفجار آنها از رسانه ها منتشر شده است.
سوالی که برای کاربران گوشی های هوشمند ایجاد می شود این است که دلایل انفجار این گوشی ها چیست و چگونه میتوانیم از انفجار گوشی خود جلوگیری کنیم.
در این مقاله کارشناسان بازرگانی عادلی دلایل منفجر شدن گوشی ها و راهکارهای مقابله با این مشکل را بیان می کنند.
آسیب دیدن باتری :
در صورتی که باتری لیتیوم یونی گوشی بر اثر ضربه آسیب دیده و دچار تغییر شکل شده باشد، احتمال منفجر شدن گوشی افزایش می یابد.
به همین دلیل کارشناسان بازرگانی عادلی توصیه می کنند که اگر باتری گوشی هوشمند به دلیل ضربه یا هر عامل خارجی دیگری دچار تغییر شکل شده است، حتما نسبت به تعویض باتری و تهیه ی یک باتری با کیفیت اقدام کنید.
قرار گرفتن باتری در دمای بالا :
کارشناسان بازرگانی عادلی گرما را به عنوان یک عامل بسیار مهم در خرابی و انفجار باتریهای لیتیوم یونی می دانند. هنگامی که گرمای تولید شده در باتری گوشی های هوشمند زیاد باشد، منجر به تغییرات شیمیایی یا ایجاد اتصال کوتاه در باتری می شود، در این حالت امکان منفجر شدن گوشی وجود دارد. بسیاری از انفجارهای گوشی های هوشمند در زمانی رخ داده که موبایل ها به شارژ متصل بودند. زمانی که گوشی به شارژ متصل می شود، به دلیل جریان الکتریکی ورودی گرمای زیادی در باتری ایجاد میشود که در کنار سایر عوامل موجب انفجار گوشی می گردد.
استفاده از شارژر مناسب :
در بسیاری از موارد مشاهده شده تنها دلیل منفجر شدن گوشی های هوشمند استفاده از شارژر نامرغوب بوده است.
کارشناسان بازرگانی عادلی به تمامی افراد توصیه می کنند که از شارژرهای مرغوب و استاندارد استفاده کنند.
اگر قصد خرید یک شارژر مرغوب را دارید مقاله ی ” راهکارهای خرید یک شارژر مناسب “ را مطالعه نمایید.
استفاده از باتری مناسب :
کارشناسان بازرگانی عادلی توصیه می کنند که همیشه از سالم بودن باتری موبایل خود مطمئن باشید. به هیچ عنوان از باتریهای نامرغوب، غیراستاندارد یا آسیب دیده استفاده نکنید چرا که علاوه بر احتمال آسیب رساندن به قطعات مختلف موبایل، ممکن است منجر به انفجار گوشی های هوشمند شما بشود. بهتر است برای مدت زمان های کوتاه تری باتری موبایل را به شارژ متصل کنید. در این حالت میزان گرمای ایجاد شده در باتری کاهش مییابد.
در هنگام شارژ شدن قاب گوشی را جدا کنید :
قاب گوشیها در روند تبادل حرارتی دستگاه اختلال ایجاد می کنند. به همین دلیل کارشناسان بازرگانی عادلی معتقدند زمانی که گوشی هوشمند خود را به شارژر وصل می کنید، قاب یا محافظ موبایل را جدا کنید تا بدنه دستگاه تبادل حرارتی مناسبی با محیط داشته باشد و از داغ شدن بیش از اندازه باتری و قطعات مختلف دستگاه جلوگیری شود.
موبایل تحت تابش آفتاب نباشد :
کارشناسان بازرگانی عادلی به صاحبان گوشی های هوشمند توصیه می کنند که از قرار دادن گوشی های هوشمند در زیر آفتاب علی الخصوص در فصول گرم سال جدا خودداری نمایند.
بسیاری از موارد قرار گرفتن طولانی مدت گوشی در داشبورد ماشین و تحت تابش آفتاب منجر به انفجار دستگاه شده است. همچنین تلاش کنید که حتی الامکان پس از استفاده زیاد از گوشی مدت زمانی به دستگاه استراحت بدهید.
امیدواریم که مطالب فوق برای شما مفید واقع شود، همچنین در وبسایت گروه بازرگانی عادلی می توانید مطالب دیگر ما که شامل: راهکارهایی برای روشن نشدن گوشی، دلایل استفاده از قاب موبایل، روش های محافظت از چشم ها در برابر موبایل، راه حل کار نکردن تاچ موبایل، روش های شارژ سریع گوشی و … می باشد را مطالعه کنید.